Измаил » Новости » 2022 » Август » 16

Рейтинг брокерів. Обираємо найкращого за допомогою еТоро

16 Августа 2022 719 0.0 Admin

Рейтинг брокерів. Обираємо найкращого за допомогою еТоро Обрати хорошого брокера – це 90% успіху у вашій справі. Можна сказати, що брокер – це посередник, який виконує наші торгові накази, він здійснює купівлю-продаж фінансових інструментів і бере за це певну плату. 

Нам пощастило, що ми живемо у час високоякісного та швидкісного інтернету, бо саме це дозволяє нам зайти на сайт і обрати того, хто зможе допомогти нам з фінансовими питаннями. Декілька хвилин і ви вже будуєте те, про що так давно мріяли.  

Однією з платформ, яка може допомогти вам у цьому є сайт з рейтингом еТоро. Шукати тут брокера настільки просто, що навіть недосвідчений  чайник  зможе це зробити. Усе що потрібно – це створити акант, обрати Форекс брокера та натиснути кнопку «вивчити досьє». При виборі вашого майбутнього партнера важливо детально розглянути відгуки, досвід роботи компанії у цій сфері. Для більш якісного вибору брокера можна також пройти опитування на сайті, тоді алгоритм підбере ідеальний для вас варіант.  

7 головних критеріїв на які ви повинні звернути увагу при виборі брокера: 

  • Наявність ліцензії на надання брокерських послуг 
  • Розмір комісій за проведення операцій 
  • Наявність ліцензії на здійснення депозитарної діяльності 
  • Розмір тарифів за депозитарними послугами 
  • Можливість проконсультуватись з інвестиційним експертом, а також вартість таких послуг 
  • Історія компанії та відгуки клієнта 
  • Розмір компанії, наявність її в різних містах та співпраця з закордонними партнерами 
На сьогодні у рейтингу найкращих Форекс брокерів компанії eToro – 1 місце, RoboForex – 2 місце та EXNESS Grop – 3 місце. До прикладу брокер eToro, який наразі на вершині рейтингу заслуговував золото у таблиці, тому що вважається кращим варіантом для новачків.  

Проте, варто звертати увагу не лише на загальну успішність компаній, у питаннях фінансів краще за все досконально розглядати переваги та недоліки того чи іншого варіанту саме для вас.  

Одне з застережень, підходити до вибору брокера свідомо та відповідально. Не треба сліпо довіряти менеджерам, яких ледь знаєте та не впевнені у їх компетентності, вони можуть заманювати вас на біржу, не варто класти реальні гроші на рахунок, поки не побачите постійне зростання прибутку на «вітрині». 
Слід також пам'ятати, що мета кожного брокера – заохотити новачка до торгівлі реальними грошима якомога швидше та отримувати той прибуток про який ви давно мріяли.

Новости по теме:

Комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]