Измаил » Новости » 2022 » Ноябрь » 22

Новорічний декор для вашої оселі: де придбати?

22 Ноября 2022 1712 3.7 Admin

Новорічний декор для вашої оселі: де придбати? У такий нелегкий час, позитивні емоції надважливі та необхідні для того аби тримати себе на плаву. Через ситуацію в країні ми не можемо повноцінно відмічати зимові свята, які наближаються. Та ми можемо намагатися створити атмосферу тепла, позитиву для підтримки духу та натхнення. Зробити це можна усім нам звичними дрібницями - святковими прикрасами.

Щороку на порозі новорічних свят прилавки магазинів ломляться від нових іграшок на ялинку, прикрас для оздоблення дому та усілякої всячини. А на сайті https://ars.ua/ru/vse-dlja-domu/dekor-ta-podarunki/novorichnij-dekor/ можна купити безліч цікавого декору.

Традиційні прикраси на зимові свята:

Серед найпопулярніших прикрас, які підіймають настрій та створюють незабутню атмосферу:
  • ялинкові іграшки;
  • новорічний текстиль;
  • новорічний посуд;
  • декор для інтер’єру;
  • гірлянди.
Усі ми дуже любимо святкові гірлянди, які світяться різними кольорами. Та варто розуміти, що цьогоріч це недоречно і заборонено через Російсько-Українську війну. Проте це не катастрофа, є безліч інших не менш привабливих традиційних прикрас, які легко можуть скласти конкуренцію  led-гірляндам.



Як показує час, найбільше уваги ми приділяємо саме прикрашанню ялинки та вибору іграшок на хвойну красуню. Іграшки на сосну чи ялинку бувають:

Скляні 

Елегантні та витончені види  прикрас  з неймовірно гарними малюнками. Їх головною перевагою є  екологічність, а недоліком те, що вони крихкі й можуть легко розбитися.

Пластикові

Практичний і довгоживучий варіант іграшок. Такі послугують вам не один рік. Вони легкі, їх нелегко зламати й часто оздоблені різними картинками. Відповідно і ціна на них менша ніж на скляні.

Дерев'яні 

Такі іграшки як і скляні для екосвідомих людей. Найчастіше можна зустріти такі іграшки у формі машинок, ялинок, оленів, саней, сніговиків, діда Мороза, звірят. Це цупкий та якісний  матеріал, що створює старовинну атмосферу.

Тканинні 

Ціна залежить від матеріалу з якого виготовлені іграшки та методики виробництва. Найчастіше такі  іграшки виготовляють саме з текстилю їх іще називають hand made. Вони гарно виглядають на ялинці, створюючи цікаву, затишну атмосферу.

Керамічні або порцелянові 

Такий  варіант підходить тим хто любить вишуканість. Ці іграшки виробляють за складною технологією для дорогих колекцій прикрас з унікальним дизайном. Їх можна назвати найбільш дороговартісними,  часто їх використовують саме для новорічного подарунка.

Новости по теме:

Комментариев: 1
1 MoonRock  
Новогодний уют

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]