Измаил » Новости » 2024 » Март » 11

Ізмаїл залишиться без водонапірної вежі. На її місці побудують житловий будинок.

11 Марта 2024 143 5.0 Admin

Ізмаїл залишиться без водонапірної вежі. На її місці побудують житловий будинок.

Незабаром водонапірна башта в Ізмаїлі буде повністю розібрана, замість неї планується побудувати багатоповерховий житловий комплекс під назвою "Вежа".

Компанія-забудовник "Ізмаїлтрансбуд" збирається використати ділянку, на якій розташована колишня водонапірна вежа, для будівництва багатоповерхівки. Вже наразі ведуться роботи з демонтажу, а в майбутньому планується розпочати зведення дев'ятиповерхового будинку.

Житловий комплекс "Вежа", що реалізовується компанією "Assol-group", обіцяє навколишнє благоустрій території. Планується висадити дерева, облаштувати дитячий майданчик, а також встановити тротуари та автобусну зупинку.




Колишня водонапірна башта довгий час перебувала у аварійному стані. Незважаючи на те, що її кілька разів відновлювали в рамках благоустрою площі Миру, вона так і не використовувалася за своїм призначенням. Побудована на початку 1950-х років разом з іншими багатоповерховими будівлями на проспекті Миру, вона мала стати накопичувачем води для міського водопроводу. Однак через інженерні недоліки в будівництві ця ідея так і не була реалізована.
 


Новости по теме:

Комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]