Измаил » Новости » 2024 » Март » 18

Оборона Одещчини: будують та зміцнюють оборонні фортифікації

18 Марта 2024 113 5.0 Admin

Оборона Одещчини: будують та зміцнюють оборонні фортифікації

У Одеській області активно вдосконалюють та розбудовують оборонні фортифікації. При здійсненні цих заходів задіяно близько 150 працівників та 80 одиниць спеціальної техніки. Про це повідомляє  голова Одеської обласної військово-адміністративної адміністрації Олег Кіпер.

За словами Олега Кіпера, війна росії в Україні продовжується, і головне завдання полягає в тому, щоб не допустити ворожого захоплення нових територій. Таким чином, зміцнення обороноздатності регіону стає найважливішим пріоритетом.

"Ми спостерігаємо, як російські терористичні війська наполегливо намагаються прорватися до нашого регіону з повітря. Ми бачимо, які зусилля додають Збройні Сили для того, щоб відібрати у ворога кожен дюйм землі подалі від Одеської області. Проте ми повинні розуміти, що країна-агресор продовжує накопичувати потенціал і не припиняє розвивати свої терористичні плани", - зауважив голова Одеської обласної військово-адміністративної адміністрації.

На території регіону інтенсивно будують фортифікаційні споруди, встановлюються загороджувальні рубежі, такі як "зуби драконів", протитанкові рви та інші заходи безпеки.

"Наша готовність протистояти ворогу, а також системний підхід до створення фортифікаційних споруд є потужним засобом стримування для агресора", - підкреслив Олег Кіпер.




 

Новости по теме:

Комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]