Измаил » Новости » 2024 » Март » 13

У місті Рені школярів відправили на дистанційне навчання до весняних канікул

13 Марта 2024 93 0.0 Admin

У місті Рені школярів відправили на дистанційне навчання до весняних канікул

У місті Рені усіх учнів змушені перевести на дистанційне навчання до кінця березня через захворюваність серед населення, зокрема дітей. Рішення про це було прийнято на засіданні місцевої комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Вважається, що такий крок сприятиме стабілізації ситуації з поширенням різних інфекційних захворювань.

Проте, місцеве населення не отримало інформацію про це рішення через неефективну комунікацію місцевих органів влади. На цей час на офіційному веб-сайті міської ради немає жодної згадки про перехід шкіл на дистанційне навчання. Інформація про рішення комісії була розповсюджена серед директорів закладів освіти та батьків через інші канали.

Також, система електронного здоров'я, яка має координувати надання медичних послуг, виявляється нестабільною. Це призводить до перешкод у лікувальному процесі та порушень у функціонуванні медичних установ. Хоча проблеми з системою e-Health потребують рішення на національному рівні, медичні заклади на місцевому рівні підлягають штрафним санкціям за порушення стандартів роботи у електронному форматі.


Новости по теме:

Комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]