Измаил » Новости » 2023 » Апрель » 13

Порт Измаила установил исторический рекорд по перевалке грузов

13 Апреля 2023 511 5.0 Admin

Порт Измаила установил исторический рекорд по перевалке грузов Измаильский морской торговый порт по итогам марта текущего года обработал 721,5 тысячу тонн грузов, что является рекордным показателем за всю историю предприятия. Об этом говорится в сообщении государственного предприятия на странице Facebook.
 
"В прошлом, в "золотые времена" Измаильского порта, самый крупный годовой объем перевалки грузов достиг 7,3 млн тонн за год в 1989 году. Нетрудно подсчитать, что в среднем за месяц это составляло около 585 тысяч тонн, а самый высокий показатель за месяц был достигнут в том же году на уровне 712 тысяч тонн. То есть в марте 2023-го мы превысили этот рекорд! И это – при условии, что коллектив порта стал в два раза меньше", – говорится в сообщении.
 
В течение месяца порт обрабатывал разнотипные грузы, в частности генеральные, навалочные, наливные и контейнеры. На экспорт отгружено 506,9 тысяч тонн продукции, а также принято 209 тысяч тонн импорта. Число обработанных морских судов составило 88 единиц.
 
Напомним, в марте Украина продала за 220 млн гривен морской торговый порт Белгород-Днестровский в Одесской области. 

ДП "ІЗМ МТП"

Шановні колеги!
Дорогі партнери!
Друзі!

З невимовною гордістю повідомляю вам чудову новину - нашими спільними зусиллями в березні 2023 року ДП "ІЗМ МТП" переробило 721,5 тис.тон вантажів!

В минулому, у "золоті часи" Ізмаїльського порту, найбільший річний обсяг перевалки вантажів сягнув відмітки 7,3 млн.тон за рік у 1989 році. Не важко порахувати, що в середньому за місяць це становило близко 585 тис.тон, а найвищий показник за місяць був досягнутий в травні того року, коли було перевантажено 712 тис.тон. Тобто, в березні цього року ми перевищили цей рекорд! І це - за умови, що зараз колектив ДП "ІЗМ МТП" - в два рази менший (тоді кількість ізмаїльських портовиків була близько 2860, зараз в ДП "ІЗМ МТП" - 1424 працівники).

Це - заслуга кожного працівника підприємства!
Кожен з вас на своєму місці зробив неймовірне, бо лише за умови злагодженої роботи можна не лише сягати таких показників, а й встановлювати історичні досягнення.

Ця віха далась нам нелегко - різнотипні вантажі, зокрема, генеральні, навалочні, наливні, контейнери, які технологічно мають різний підхід із врахуванням безпечних умов праці, бо для нас важливо не тільки виконувати вчасно (і передчасно!) наші зобовʼязання перед партнерами, але й зберегти здоровʼя та життя наших працівників, бо це - найважливіше.

Ще одним приводом для гордості є кількість оброблених морських судів - 88 (усього - 365,3 тис.тон вантажів). Ізмаїльський порт підтвердив звання морського! І ці морські ворота української держави працюють в обидва боки - обсяг експорту склав 506,888 тис.тон, імпорту - 209,004 тис.тон.

Шановні портовики!
В умовах воєнного стану Ізмаїльський порт став одним із стовпів української економіки, забезпечуючи рух вантажів морським шляхом в обидва боки кордону. Ми своєчасно і в рази більшому обсязі виплачуємо податки в бюджети різних рівнів, ми приймаємо на роботу людей, які вимушено переїхали до Ізмаїла з міст, що потерпають від повномасштабної агресії російської федерації.

Дякую кожному з вас за професійний підхід і злагоджену роботу!

Дякую нашим партнерам та усім, хто допомагає в щоденній, щогодинній, щохвилинній праці підприємства - задля Перемоги!

Безмежно вдячний портовикам, що боронять Україну із зброєю в руках!

Слава Україні!
Героям слава!

Андрій Єрохін, директор ДП "ІЗМ МТП"


Новости по теме:

Комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]